معرفي شهر بم
بم، يکي از شهرهاي مهم استان کرمان مي باشد. اين شهر دومين شهر استان کرمان به لحاظ مساحت بعد از کلانشهرکرمان است.
اهميت تاريخي اين شهر به قدري زياد است که عنوان تنها شهر ثبت شده در ميراث جهاني يونسکو رو به يدک ميکشد. اين شهر، از لحاظ جغرافيايي، در 180 کيلومتري جنوب شرقي کرمان واقع شده است. اولين بناي خشتي جهان و از ارزشمندترين بناهاي تاريخي ايران در اين شه واقع شده است که از لحاظ عظمت و زيبايي با ديوار بزرگ چين مقايسه ميشود.
از غذاي محلي شهر بم مي تون آب بنه، آش سبزي، چغوک بريزو، آب فلفلو(آب داغو) را نام برد.
معروفترين سوغات بم شامل خرما و پرتقال است که در دنيا شناخته شده و همه مسافران و گردشگران داخلي و خارجي از اين محصولات استقبال مي کنند.


جاذبه هاي گردشگري بم
ارگ تاريخي بم
ارگ تاريخي بم که بيش از دو هزار سال است در قلب کوير ايران قد برافراشته است، بزرگترين مجموعه خشتي و گلي جهان است که طي دورههاي مختلف تاريخي ساخته شده و گسترش يافته است. اين ارگ تاريخي پس از زلزله سهمگين زمستان سال 1382 در شهر بم و تلاش کارشناسان ايراني براي تهيه پرونده ثبتي آن به طور اضطراري، در جريان بيست و هفتمين اجلاس کميته ميراث جهاني يونسکو به طور همزمان در فهرست ميراث جهاني ثبت شد.

بازار سنتي سرپوشيده بم
بنا به موقعيت شهر بم و قرار گرفتن اين شهر در مسير سيستان و بلوچستان، بم به دروازهاي براي تجار کشورهاي شرقي و استان سيستان و بلوچستان به استانهاي مرکزي کشور تبديل شده است . در اين ميان بازار سنتي و سرپوشيده بم جايگاه ويژه اي دارد.

امام زاده علي بن الحسن المثني... (امامزاده اسيري)
اين مکان يکي از اماکن مذهبي و مورد احترام مردم بم و حومه مي باشد که همه ساله و در کليه مراسم و مناسبات مذهبي مورد توجه و اجتماع مردم بوده است. کاربري سابق اين مکان باغ بوده و اسرا در آن نگهداري مي شدند .به همين دليل امام زاده علي بن الحسن المثني به امام زاده اسيري شهرت پيدا کرده است.

منطقه گردشگري دهبکري
در 50 کيلومتري غرب شهر بم و در مسير جيرفت، روستاي ييلاقي دهبکري، به شکل جالب توجهاي در بخشهاي ابتدايي رشته کوه جبال بارز، آدمي را معطوف خود ميکند. چشماندازهاي دهبکري در زمستانها، به واقع ستودني هستند. همچنين وجود آبشارها در بخش جنوبي دهبکري و در دامنه کوه برفو از ديگر جاذبههاي ديدني اين منطقه محسوب ميشوند.


قنوات بم
شهرستان بم داراي قنوات پر آب زيادي است که در اين ميان قنات اکبرآباد و قنات قاسم آباد به تازگي به ثبت جهاني يونسکو رسيده اند.